MaroussiSOS

Το Μαρούσι όπως το ζουν οι κάτοικοί του

Ποιός είναι ο μελετητής των νέων χρήσεων γης του Αμαρουσίου;

Posted by admin στο 08/03/2009

Λέγεται Σπύρος Τσαγκαράτος και είναι ο αρχιτέκτων του Mall, άνθρωπος-κλειδί στον Δήμο Αμαρουσίου επί εποχής πρώην Δημάρχου Τζανίκου και κυριαρχίας Βωβού στην Λ. Κηφισίας (ΑΞΙΑ, 7/3/09). Είναι και ο αρμόδιος τεχνικός για τον αντισυνταγματικό νόμο της λεγόμενης διπλής ανάπλασης Ελαιώνα και γηπέδου ΠΑΟ Αλεξάνδρας.

Ο υπότιτλος του άρθρου της Αξίας

Ο υπότιτλος του άρθρου της Αξίας. Διαβάστε εδώ το πλήρες άρθρο.


Στον ίδιον αυτόν κ. Τσαγκαράτο, έναν τεχνικό που έπαιξε κομβικό ρόλο στο αντισυνταγματικό Μώλλ και τώρα ως φαίνεται και στην εξ ίσου αντισυνταγματική “διπλή ανάπλαση”, η τρέχουσα Δημοτική Αρχή του Αμαρουσίου ανέθεσε την μελέτη της αλλαγής των χρήσεων γης της πόλης κατά μήκος των βασικών οδικών της αξόνων.  Σαν να ανατίθεται αντικαπνιστική εκστρατεία σε συνεργάτη των καπνοβιομηχανιών…

5 Σχόλια to “Ποιός είναι ο μελετητής των νέων χρήσεων γης του Αμαρουσίου;”

  1. mihalis said

    πολεοδόμος! άξιος! τιμά την επιστήμη του βρίσκοντας τρόπους να καταρρακώνεται το σύνταγμα, να βγάζουν κέρδη επιχειρηματίες-και όχι μόνο- από ακίνητα του δημοσίου εις βάρος της ποιότητας της ζωής μας και κάθε έννοιας δικαίου. εύγε!

  2. ΣΤΕΛΙΟΣ said

    Οι κυβερνήσεις πέφτουνε, ο Τσαγκαράτος μένει. Δεν υπάρχουν άλλοι πολεοδόμοι; Πώς γίνεται και με τους μεν και με τους δε, να είναι ο ίδιος άνθρωπος σε όλες τις «καλές μπίζνες»;

  3. Βασίλης said

    Ο Κος Τσαγκαρατος είναι πολεοδόμος-αρχιτέκτων και απο τους καλύτερους αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα. ΔΕΝ είναι συνταγματολόγος. Άλλοι είναι υπεύθυνοι για αυτό. Ο κος Τσαγκαράτος καλά κάνει τη δουλειά του.

  4. admin said

    Δηλαδή, Βασίλη, οι πολεοδόμοι-αρχιτέκτονες λειτουργούν εκτός νομοθεσίας; Ενδιαφέρον…

  5. dimkotsonis@ath.forthnet.gr said

    Βασίλη : για να μην συνεχίσεις τα λάθη σου, προβάλλοντας ότι υπάρχουν και επιστήμονες που έχουν αντίθετη άποψη, θα σου επισημάνουμε ότι : όταν ο επιστήμονας προβάλει την επιστημονική του γνώση για να υποστηρίξει θέσεις οι οποίες περάν πόσης λογικής αμφιβολίας είναι αντιεπιστημονικές, τότε είναι απόβλητος απ΄ την επιστημονική κοινότητα και πολύ περισσότερο το Κράτος υποχρεούται να τον απομακρύνει απ΄ κάθε θέση ευθύνης και μελέτης δημοσίου αντικειμένου !

Σχολιάστε